Nyugalomra, csendre vágyott, valamint lelkileg is fel szeretett volna töltődni Istenes Bence, ezért úgy döntött, végigjárja az ősi El Camino zarándokutat. A műsorvezető úgy érzi, a két hetes spanyolországi útnak köszönhetően, melyet idén év elején tett meg, vissza tudott találni önmagához.

A tévés a kalandos úton az egész életét átgondolta, gondosan kitervelte, milyen irányba szeretne haladni a továbbiakban.

Visszataláltam önmagamhoz, tudom már az utamat. Ez nem azt jelenti, hogy azonnal tudod és hirtelen tökéletes lesz az életed. Én azt csináltam, hogy volt egy kis noteszem, abba írtam a kaland és a lelki részét is. Mindent leírtam, fogadalmakat tettem és konkrétan újrakalibráltam az életemet. Kitaláltam, hogy hogyan szeretném, hogy kinézzen egy napom, egy hetem, akár egy évem, az egész életem. Onnantól kezdve, hogy milyen kocsit szeretnék vezetni, hogy szeretnék a gyerekeimmel viselkedni, mennyi időt akarok velük tölteni, mit akarok dolgozni, mit akarok elvállalni, miket nem. Nulláról kitalálni ezeket. Meghoztam ezeket a döntéseket, de visszajön az ember a civilizációba és nehéz, főleg az elején ezekbe beleállni, de nagyon sok mindent tudok tartani

– magyarázta Istenes a saját podcast műsorában, melyet a 24.hu szemlézett. A műsorvezető azt is elárulta, hogy nagyon élvezte azt is, hogy a telefonját sem használhatta a zarándoklat alatt.

Az IstenEst legújabb részében, melyben Pumped Gabo, Kovácsovics Fruzsina és Járai Máté is szerepelt, szó esett még arról is, hogy Gabo miért képtelen a hűségre és, hogy belefér-e egy kapcsolatba, ha valakinek „énidőre” van szüksége.

Ön szerint belefér egy kapcsolatba az énidő?