Évtizedes titokról rántotta le a leplet Istenes Bence és egykori kedvese, Kovácsovics Fruzsina. Kiderült, viszonyuk annak idején látszatkapcsolatnak indult, nem önszántukból, hanem tulajdonképpen utasításra jöttek össze egymással. Ez az énekesnő akkori sajtósának ötlete volt.

A sajtós úgy vélte, jót tehet a két feltörekvő tehetség hírnevének, ha eljátsszák, hogy együtt vannak. A kamukapcsolatból aztán szerelem lett, s bár ez a románc nem tartott sokáig, máig jóban vannak. Mutatunk egy felvételt is róluk akkoriból:

Kovácsovicsék a titkukról az IstenEst című, YouTube-on megtekinthető műsorban beszéltek. A podcastadásban kifejezetten a régi, VIVA-s időkből elevenítettek fel történeteket. 

Bencével úgy indult a kapcsolatunk – bár valószínűleg ő erre nem emlékszik –, hogy a VIVA sajtósa volt az én sajtósom is, és kitalálta, hogy csináljunk valami hírt, valakivel hozzuk össze Fruzsit kamuból. Na, hát itt van a Bence, egy új kis ficsúr. Mit szólnátok, ha ti »összejönnétek«, és majd pár hónap múlva szakítotok, csak legyen belőle hír? Csak hát sajnos igaz lett a dolog. [...] Emlékszem, hogy imitáltunk telefonhívást, eljátszatták velünk, mit kell mondanim hogyan kell leszerelni az újságírókat, ha felhívnak. [...] Ezzel olyan szorongásokat raktak belénk! Elmentük bulizni vagy csak valahova, és folyton azt néztem, úristen, bámulnak-e, mibe fognak belekötni. És huszonegy-huszonkét éves fiatalok voltunk

– idézte fel Kovácsovics, aki a Csillag Születik első, 2007-es évadában tűnt fel. Azt mondja, annyi mindent erőltettek rá abban az időszakban, amíg a médiában dolgozott, hogy sokáig pszichológushoz kellett járnia a szorongása miatt. Isteneshez azonban végül őszinte érzelmek fűzték, máig jó viszonyt ápolnak.