Noha szereti New Yorkot, Mihalik Enikő már nem szeretné a nyüzsgő nagyvárosban felnevelni kislányát, Eva Rose-t. A világhírű szupermodell édesanyaként másképpen tekint a népes településre: zavarja őt, hogy rendkívül koszosak az utcák.

Férjével, Korányi Dáviddal kertes házra vágynak. Pár éven belül egy nyugalmasabb környékre költöznének.

New York kisbaba előtt talán egy sokkal élhetőbb város volt számomra. Most észreveszem azt, hogy mennyire zajos, mennyire koszos, nem mintha eddig nem tűnt volna fel. Inkább úgy mondom, hogy eddig nem zavart. Most viszont azt veszem észre, hogy nem szeretném a gyerekemet a koszos járdákon sétáltatni, a büdös szemétszagban. Azt kell, hogy mondjam, hogy a pandémia óta rosszabbodott is a helyzet New Yorkban. Igazából kertes házba vágyom, ez az 5 éves tervünk. Kutyástól, cicástól, babástól odaköltözhessünk. Mindenféleképpen meg szeretném adni Rozinak azt a lehetőséget, hogy egy olyan utcában éljünk, ahol lehet labdázni, biciklizni tanulni, ahol kicsit nyugalmasabb, kisebb, családiasabb, barátiasabb a közösség. Nagyon szeretem ezt a várost, de most kezdem azt érezni, hogy ez már egy kicsit sok

– magyarázta az rtl.hu-nak küldött videóüzenetében a modell, aki úgy véli, a körülmények ellenére fel lehet egy gyereket nevelni New Yorkban, de ő a nyüzsgő nagyváros helyett szívesebben tenné azt egy nyugalmasabb helyen.

A modell, akinek kislánya lassan egy éves lesz, már készül visszatérni a munkába is. Enikő haza még nem tud jönni, mert várja a zöldkártya papírjait, ám amint lehetőségük lesz rá, szeretnének Magyarországra jönni és úgy tervezik, hogy több hónapot is itt töltenek majd.