A 34 éves modell egy interjúban beszélt arról, hogy bár próbált mindent elolvasni a gyermekvállalásról, még mindig vannak dolgok, melyek meglepetésként érik.

Mihalik Enikő a Mesélj, Anyukám! podcast házigazdájának és az Évamagazin.hu főszerkesztőjének, Zubor Rozinak beszélt a meglátásairól, melyet a hvg.hu szemlézett. Az édesanya például arról beszélt, hogy hiába olvasott utána a szoptatás témájának, még mindig vannak dolgok, melyekre nem készítették fel.

A szememre is olvasták, hogy azért nem megy úgy, ahogy kéne, mert nem próbálkozom eléggé. Van, amikor nagyon sok tej van, akkor fáj, akkor az a baj. Aztán amikor meg nincs elég, akkor viszont jön a pánik és a stressz, akkor meg az a baj.

– mesélte Mihalik. Elmondta azt is, hogy nagyon nehéz időszakot él át és sokat sír amiett, hogy úgy érzi, nem tud megfelelni.

Felkészítettek rá, hogy nehéz lesz. De közben most mégis úgy érzem, hogy erre egyszerűen nem lehet előre felkészülni. (...) Segít, persze, de az éjszakák kegyetlenek tudnak lenni, amikor a baba mondjuk eltolja magát, nem akar szopizni, ő is sír, én is sírok, mert nem értem, hogy miért nem akar szopizni, és közben tudom, hogy miattunk a férjem sem tud aludni. Amennyire szeretem a kislányomat, és boldog vagyok, annyira nehéz is ez az egész. Az elmúlt hetekben nem volt még olyan nap, hogy ne sírtam volna el magam. Akár szoptatás közben is, otthon evés közben, a zuhany alatt, vagy a parkban, sétálás közben. 

 – tette hozzá.