GettyImages-814044250

Cillian Murphy drámaian lefogyott, aggódnak érte a rajongók – fotók

2022.05.25. 19:05

Drasztikus átalakuláson ment keresztül az utóbbi időben Cillian Murphy. A Peaky Blinders című sorozat sztárja szinte csontsoványra fogyott, de nem egy betegség miatt adta le a kilókat:  a legújabb, Oppenheimer című filmje miatt vállalta, hogy szigorú diétába fog.

A 45 éves ír színész a mozi címszereplőjét, az „atombomba atyjaként” emlegetett J. Robert Oppenheimer elméleti fizikust alakítja. Ez a szerep követelte meg a fogyást. Nemrég lencsevégre is kapták, amikor a New Jersey állambeli Princetonban vették fel a jeleneteket.

A rajongóknak egyből szemet szúrt a színész soványsága, s többen hangot is adtak aggodalmuknak.

Cillian Murphy a princetoni forgatáson
Cillian Murphy a princetoni forgatáson
Fotó: Bobby Bank/GC Images/Getty Images

Murphy az Express szerint több mint 6 kilót adott le.

Ez volt az első alkalom, hogy Christopher Nolan főszerepet adott nekem, ami kicsit sokkolt engem, de nagyon örülök neki. Ez egy igen komoly szerep, rengeteg felkészülést igényel. Ám, mivel az egyik legnagyszerűbb rendezővel dolgozhatok együtt, a legjobb kezekben vagyok. (...) Soha, de soha nem fogom megérteni a kvantummechanikát, akármennyire vagy akárhányszor próbálják meg elmagyarázni nekem. A bolygó lakosságának mindössze 0,0001 százalékának van meg az esze ahhoz, hogy ezt megértse

– magyarázta korábban a filmmel kapcsolatban Murphy.

A színész arcán kényszeredett mosoly látható
A színész arcán kényszeredett mosoly látható
Fotó: Bobby Bank/GC Images/Getty Images

Az Oppenheimer című film 2023 júliusában jelenik meg, írja a Ladbible. A filmben többek között Emily Blunt, Matt Damon, Florence Pugh, Robert Downey Jr. és Rami Malek is szerepel.