Alina Kabajeva, az orosz elnök szeretője ismét várandós. Mint kiderült, lánya születik, mely a hírek alapján nem igazán tetszett Vlagyimir Putyinnak, ugyanis saját bevallása szerint van már elég lánya.

A 30 évvel fiatalabb Alina Kabajeva egyébként egykori olimpiai bajnok tornász, korábban a világ leghajlékonyabb nőjének címét is elnyerte. 

Információk szerint 2008 óta alkotnak egy párt. 

A 39 éves nőnek korábban is született már gyermeke az orosz elnöktől, ám hogy hány közös utóduk van, senki sem tudja. Egy svájci lap szerint első közös gyerekük 2015-ben, a második pedig 2019-ben születhetett egy svájci magánklinikán. A The Sunday Times és a Wall Street Journal által képviselt feltételezés szerint 2019-ben Kabajevának ikrei születtek Putyintól, méghozzá Moszkvában.

A General SVR Telegram csatorna, melyet állítólag a Kreml bennfentesei irányítanak, arról számolt be, hogy az újabb kisbaba híre nem tetszett a 69 éves Vlagyimir Putyinnak, mert úgy gondolja, már elég gyereke van, főleg lánya, a reakció pedig mélyen felzaklatta Alina Kabajevát – írja a New York Post