Az energiával, vízzel, árammal nem lehet szórakozni, vallja Nagy Feró, aki úgy döntött, hogy a házát is átalakítja annak érdekében, hogy energiatakarékosabban tudjon élni.  A rezsicsökkentés és az energiaválság ugyanis a hírességeket is érinti.

A Beatrice frontembere úgy véli, a pazarló életmód nem vezet sehova, az energiával való takarékoskodás pedig nem csupán pénztárcánknak tesz jót, hanem bolygónknak is. A házát például nem is fogja teljesen feltűni télen.

Szerintem a világ nagyon meg fog változni. Én is otthon a tavalyi fogyasztásunkat biztos, hogy csökkenteni fogom. Már számolom, hogy melyik szobában, hol kell egyáltalán fűteni, és annak a mértékét is gondoljuk meg

– árulta el a Metropolnak adott interjújában a legendás énekes, aki mindenkit változtatásra sarkall.

„Szerintem ezt az egész világnak, de legalábbis itt nekünk, Magyarországnak végig kell gondolnunk. Eddig úgy volt, hogy jól fűtünk, mert nem érdekes, hiszen van orosz gáz, aztán jól van, de most már meg kell tanulnunk spórolni az energiával. (...) Én úgy gondolom, hogy nem is árt, hogy az emberek egy kicsit átgondolják ezt az egész dolgot.

Az energiával, vízzel, árammal nem lehet szórakozni. Most már tényleg ideje mindenkinek megtanulni, hogy ha kijön a mosdóból, kapcsolja le a villanyt!

– szögezte le a Metropolnak adott interjújában a legendás énekes, aki az energiatakarékosság érdekében a házát is átépítteti.

Én most végigterveztem a házamat, hogy hol lesz automata lámpa. Odamegyek, felkapcsolom, ha elmegyek, kikapcsol. Ennyi. Ez egészen más, mint a rockzenével, azt teljes energiával kell csinálni

– mondta.