Nagy Ferónak volt egy térdműtéte, amit altatásban végeztek el rajta a siófoki kórházban. Rengeteg rosszat lehet hallani a magyar egészségügyről, tavaly például Ruby Rose színésznő megdöbbent posztjai kaptak nagy visszhangot az Uzsoki utcai kórház állapotáról. Nos, a nemzet csótányának tapasztalatai éppen ellenkezőek, őneki egyöntetűen pozitívak a benyomásai az egészségügyi ellátásban töltött időről. Sőt, hozzáteszi, hogy:

Aki mégegyszer az egészségügyi ellátásról hülyeségeket ír, azt komolyan mondom, nyakon vágom.

Ruby Rose helyében most aggódnánk. Mindenesetre itt a teljes poszt a Facebookról, hála a Blikknek, hogy segítségükkel erről a bejegyzésről sem maradtunk le.

Van még egy csomó további kisebb hír mára, tessék:

  • Benke Laci bácsi, a szakács, Nagy Feróhoz hasonlóan szintén kórházban volt, jól van, otthon lábadozik. Erről a Blikkben olvashat többet.
  • A 65 éves Szikora Róbert ezzel szemben nem szorul egészségügyi ellátásra, mert remek formában van. A Borsnak elmondta, hogy miért: „Szerintem az Úrral való jó kapcsolatom miatt van, hogy ma is őrzöm a formám. Különösebben nem figyelek magamra, de hálás vagyok mindenért, ami megadatott nekem.”
  • Másfél év szülés miatti kihagyás után visszatér ÉNB Barbi az Éjjel-nappal Budapestbe, írja a Blikk.
  • Mihályi Réka onnan ismert, hogy Váradi Janka fitneszedzőt játssza a Barátok köztben. A Blikk az énekesnő-színésznő Instagramjáról tudja, hogy megszületett Mihályi első gyermeke a United együttesben zenélő Romhányi Áronnal. A baba kislány, Adélnak hívják.
  • Ördög Nóra a Facebookján tette közzé, hogy törölték a nyaralásból hazafelé tartó járatukat, ezért plusz egy napot kénytelenek nyaralni.
  • Azoknak pedig csakis a TV2 Fem3Caféját tudjuk ajánlani, akiknek van 10 perce azt hallgatni, milyen volt Pintér Tibor thaiföldi nyaralása az új szerelmével.
Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Nagy Feró szerint nem lehet rosszat mondani a magyar egészségügyre

A Facebookon áradozott arról, hogy most műtötték meg Siófokon és milyen jó volt minden. Plusz rengeteg további hír!

1416 · Feb 07, 2019 08:06am Tovább a kommentekhez
Facebook Comments