Noha az elmúlt években többször is mélypontra került lelkileg, mostanra rátalált a boldogság Tóth Andira. Szárnyal a karrierje, és párt is talált: a  VALMAR énekesével, Marics Petivel bonyolódott románcba. Ráadásul sokan úgy vélik, az énekesnő most van élete legjobb formájában, sokat is fogyott az utóbbi időben.

Mivel a titkára a követői közül többen is kíváncsiak, az X-Faktor korábbi győztese egy képpel szemléltette az egyik 24 órán át elérhető Instagram-történetében, mi az oka fogyásának. A Bors által kiszúrt képen az reggelije, pontosabban egy energiaital látható, ami mellé Tóth egy szál cigarettát is elszívott.

Milyen diétát tartasz? Olyan szépen lefogytál

– írta a képhez a Dancing With The Stars korábbi győztese, jelezve, ezt sokan kérdezik tőle, fogyásához azonban nem az egészséges életmód, hanem – minden bizonnyal – a reggeli kihagyása és a dohányzás vezetett.

Az, hogy az énekesnő mennyit fogyott az utóbbi időben, jól látható azon a felvételen is, amelyet egy hónappal ezelőtt tett közzé.

Én főzök, szóval ma se eszünk

– jegyezte meg tréfásan a képnél Tóth, aki több rosszindulatú megjegyzést is kapott, mondván, miért nem készít valami finomat párjának, Marics Petinek.

(Borítókép: Tóth Andi. Fotó: TV2)