Megelégelte a bántó jellegű hozzászólásokat, amelyeket az egyik friss posztja alá fűztek, ezért alaposan odapörkölt követőinek Gáspár Evelin. Az influenszert azért illették többen bántó kritikával, mert testét egy apró bikiniben mutatta meg.

A híresség és párja, Varga Attila – akik a TV2 hamarosan induló műsorában, a Párharc című napi realityben is feltűnnek – jelenleg Törökországban tartózkodik, a közösségi médiát azonban nem hanyagolják. Gáspárnak azok a kommentek is szemet szúrtak, amelyeket bikinis tükörfotójához írtak. Többen is rosszindulatú megjegyzést tettek influenszer testére.

„Nagyon durva, ami itt a kommentszekcióba kialakult! Persze, fogadjunk el mindenkit ahogy jól érzi magát, nők erősítsék/támogassák egymást 2022-es divat itt megdőlt... A sok kritikus, megmondó ember csinálja utanám, mielőtt veszi a bátorságot, hogy ideír! 

Először is, gyerekkorom óta ismertek; akkor az volt a baj, hogy kövér vagyok, fogyjak le, most lefogytam, az a baj, lóg a bőröm! Igen lóg, engem is zavar, de mindig is tettem ezért kezelésekkel, masszázszsal, krémekkel na meg edzéssel! Nekem ez a mostani állapot nagyon sok ÉVEMBE, IDŐMBE, ENERGIÁMBA, PÉNZEMBE KERÜLT! Amit igen büszkén, filterek/retus nélkül felvállalok,

ami manapság egy érték és ritkaság, mert persze az interneten mindenki szupermodell, de hála az Istennek én elfogadtam magam és SZERETEM magam, hogy filterek/műtétek nélkül is jól érzem magam és vállalom magam!”

– szögezte le bejegyzésében az influenszer.

Gáspár a nyaralásáról több képet is mutatott követőinek.

A szerelmesek egy festői szépségű helyen pihennek.

(Borítókép: Gáspár Evelin. Fotó: TV2)