Az egykori szépségkirálynő 5 éve él Texasban a családjával. Szerinte a világméretű válságot az amerikaiak is megérzik, véleményét pedig több példával is alá tudta támasztani.

Polgár Kriszta az RTL-nek adott interjújában elmondta, hogy a tengerentúlon már a vízen is spórolnak (mivel olyan drága lett), méghozzá úgy, hogy összegyűjtik az esővizet, hogy azzal locsolják a füvet. Polgár állítása szerint ilyet kinn még sosem láttak ezelőtt. Az interjúban azt is megosztotta a nézőkkel, hogy már 10 dollárba (körülbelül 4 ezer forintba) kerül náluk fél kiló csirkemell, miközben korábban 6 dollár (2500 forint) volt az ára.

„Folyamatosan mennek az öntözőrendszerek, a víz pedig rettenetesen drága lett. Most már tudatosan foglalkoznak azzal az emberek itt, ami szerintem addig eszükbe sem jutott, hogy hordót vesznek és összegyűjtik az esővizet, hogy azzal tudjanak öntözni. De sok területen észre lehet venni. (...) Jelenleg a világon sehol nem jobb, mint máshol, csak lehet, hogy a mértékek térnek el. Minden számla nőtt, de amin a legjobban érezzük a mindennapokban, hogy többe kerül, az az élelmiszer. Erős emelkedés van itt is, sajnos” – nyilatkozta.

(Borítókép: Polgár Kriszta RTL / Reggeli – videó)