A királynő unokatestvére, Lord Ivar Mountbatten nemrég házasodott össze vőlegényével, James Coylettel. A britek egyik legfontosabb nemesi dinasztiájának a tagja ezzel történelmet írt, mivel a királyi családban ő az első, aki azonos nemű partnerrel kötött  házasságot.

A pár nem szeretett volna nagy felhajtást, ezért csak egy kisebb ceremóniára került sor. Ivar a boldogító igent szűk családja és barátai körében, devoni birtoka kápolnájában mondta ki.

Az eseményről a királyi család 55 éves tagja az Instagram oldalán még egy-két fotót is megosztott. Ivar az egyik kép alatt boldogan jelentette be, hogy végre összeházasodtak, és még a szörnyű brit időjárás sem tudta tönkretenni a csodálatos napot. Ezenkívül többek között megköszönte a három lányának a támogatását és a megértését, akik nélkül nem jutott volna el idáig. 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Ivar (@ivar_mountbatten) által megosztott bejegyzés,

Úgy tűnik, nem romlott meg a korábbi feleségével sem a kapcsolata, hiszen Penny vezette oltár elé a volt férjét, ami egyébként a három közös gyermeküknek az ötlete volt. 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

The modern Father's Day - two dads! #bridwellpark #fathersday #modernfamily

Ivar (@ivar_mountbatten) által megosztott bejegyzés,

Az esemény nem kívánta követni a hagyományos irányvonalat, így felesleges is lett volna keresni a két marcipán vőlegényt a torta tetején. 

Ivar még a kutyájáról, Rosieról is kiposztolt egy képet Instára. Az eb szintén elfáradt az esküvő körüli felhajtásban, - illetve a finom falatoktól, amik teljesen véletlenül az asztal alá estek.  

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Rosie is exhausted from participating in the marriage ceremony, not to mention hoovering up all the scraps falling from the party tables! #itsadogslife #myownersjustgotmarried #toabloke! #omg

Ivar (@ivar_mountbatten) által megosztott bejegyzés,

2016-ban coming outolt a három gyermekes édesapa, aki egyébként egy Daily Mailnek  adott interjúban elmondta, hogy nem ragaszkodott volna még egy házassághoz, de James miatt mégis úgy döntött, hogy még egyszer bevállalja az eskütételt.

(People)