GettyImages-1008108738
2018.10.15. 09:54 Módosítva: 2018.10.15. 10:27

Harry herceg és Meghan hercegné gyereket várnak, ez pedig nem amolyan pletyka, amiről majd kiderül, hogy nem is igaz, hanem tény, hiszen a királyi ház a hivatalos Twitterén jelentette be a hírt. A posztból az derül ki, hogy a hercegi pár 2019 tavaszára várja a baba érkezését.

A bejelentés nem sokkal az után érkezett, hogy Harry és Meghan megérkeztek Ausztráliába, ahol hivatalos körutazást tesznek. Ez lesz az első ilyen útjuk májusi esküvőjük óta.

Az igazán edzett rajongók egyébként már az elmúlt napokban posztolgattak arról a közösségi médiában, hogy az egykori színésznő terhes. Ezt arra alapozták, hogy a hercegné egy sötét színű, bő szabású kabátot viselt Eugénia hercegnő múlt pénteki esküvőjén, a ruhaválasztásból pedig azt szűrték le, hogy így igyekszik takarni a kerekedő hasát. A spekulációikat pedig csak megerősítette, hogy mikor a hercegi pár megérkezett Ausztráliába, Meghan két irattartót is szorongatott a kezében, amivel takarta magát. Bár ez elsőre nevetséges elméletnek tűnhetett, mire megírhattuk volna, hogy már az ilyesmibe is gólyahíreket látnak a fanatikusok, ki is derült, hogy ez alkalommal nekik volt igazuk. 

A születendő gyerek a hetedik lesz a trónöröklési sorban.

meghan markle (3)
Fotó: Northfoto