Pippa Middleton hatalmas pocakkal jelent meg múlt pénteken Eugénia hercegnő esküvőjén. Tegnap pedig a lesifotósok lencsevégre kapták, ahogy besétál a Lindo Wing nevű szülészeti magánklinikára, ahol korábban testvére, Katalin hercegné életet adott három gyermekének. A brit sajtóban pedig elkezdődtek a találkozások, hogy vajon megszületett-e már a baba?

Pippa Middleton  hétfőn érkezett meg a londoni magánklinikához, a fotósok szerint férje James Matthews kicsit később jelent meg egy elég nagy táska társaságában, amit valószínűleg a szüléshez készítettek össze.

Majd tegnap délután királyi család újságírója, Robert Jobson Twitteren megerősítette, hogy “Pippa Middleton-nál megindult a vajúdás”.

Azóta viszont nagy a csend és semmiféle bejelentés nem érkezett.

Pippa és James egyébként nem hozták nyilvánosságra, hogy mikorra várható a baba, de annyit lehetett tudni, hogy körülbelül október közepén érkezik. Úgy tűnik a pár nagyon diszkréten kezeli az első gyermeke születését, állítólag még James testvére sem tudja a baba nemét. 

Legutóbb Eugénia hercegnő esküvőjén látták Pippát, már akkor is voltak találgatások, miszerint lehet ki kell hagynia a ceremóniát a szülés miatt. 

A magánkórház egyébként a méregdrága kategóriába tartozik, az első 24 órára körülbelül kétmillió forintot számláz, az azt követő nap viszont már csak félmillióba kerül.

Update:

A család képviselője kedd este jelentette be, hogy hétfőn 13:15 perckor 3,88 kilóval megszületett Pippa Middleton első fia.

Innen is gratulálunk!

(Express UK)