GettyImages-1109617

Úgy havi 70 millió forintba kerül Michael Schumacher svájci ellátása

2018.12.17. 14:38

December 29-én lesz öt éve, hogy súlyos síbalesetet szenvedett Michael Schumacher. Az egykori autóversenyző állapotáról nem sok konkrétumot lehet tudni, családtagjai ritkán nyilatkoznak, és akkor sem konkrétumokkal, de egyébként a feleség rendelkezésének megfelelően senki nem árul el semmit.

Az érdeklődés ettől még hatalmas Schumacher állapota iránt, 2014-ben például egy férfi ellopta a híresség állapotáról szóló orvosi iratokat, de letartóztatták, és a dokumentumok nem kerültek napvilágra. A férfi börtönbe került, ahol felakasztotta magát. Schumacher jogásza annyit mondott a bíróságon egy ügyben 2016-ban, hogy az ügyfele nem tud járni.

A Daily Mail mindenesetre úgy tudja, hogy Schumachert svájci otthonában kezelik, ami egy Gland nevű településen található a Genfi-tó partján, a francia határhoz közel. Az egykori autóversenyző nincs ágyhoz kötve, de ápolók foglalkoznak vele, és terápiában részesül, amit heti kb. 18 millió forintnak megfelelő összeget emészt fel, azaz havi kb. 70 millió forintba kerül az ellátása. A svájci villáról ez a kép készült 2014-ben.