A Hello magazin szúrta ki egy Meghan hercegnével és Harry herceggel foglalkozó Instaoldalon, hogy a hercegi páros tavasszal születendő utódja már most szeret véleményt nyilvánítani a körülötte zajló eseményekkel kapcsolatban. Mivel beszélni még nem valószínű, hogy tud, meg ha tudna, sem lehetne kihallani bentről, máshogy kellett felhívnia magára a külvilág figyelmét. Eszerint pont úgy tett, ahogy minden más magzat szokott (csak ők nem érdekelnek annyi embert, mint a születendő royalbébi). 

Szóval, míg Harryék az épp aktuális bristoli látogatásukra koncentráltak, a királyi baba fogta magát, és egy méreteset rúgott anyukája hasába. Erről hálistennek videófelvétel is készült, így látható, amint Meghan Markle azonnal reagált is a történésekre. Mondjuk mikor nem szokott? 

Harry herceg és felesége, Meghan babája várhatóan tavasszal, úgy április végén, május elején születik majd meg, hogy hol, azt egyelőre nem lehet biztosan tudni. Ugyanis, míg Katalin és Diana hercegné is a St Mary's kórház Lindo elnevezésű szárnyában szültek, addig az ex-színésznő várhatóan egy másik klinikára megy majd, amely közelebb van új otthonukhoz, a Windsorban álló Frogmore-i villához.