A Nóra című Ibsen darabbal Európát járja a Katona József Színház. Ma este lesz négyből az első előadásuk Torinóban a Carignano színházban, amit a színészek ez alkalommal valószínűleg kissé fáradtan fognak eljátszani, mivel tegnap este helyett csak ma érkeznek meg a helyszínre. A késés oka, hogy Torinóba nincs közvetlen járat Budapestről, és a társulat müncheni átszállással utazott, de a második járatukat törölték, így az éjszakára Bajorországban rekedtek. Minderről Ónodi Eszter Instagramjáról tudunk, aki először azt mutatta meg, hogyan adtak innivalót a kényszerből reptéren csövező utasoknak.

A heti trendeket olvasók kedvenc színésznője ezek után megosztott egy képet arról is, hogyan ébredt ma reggel a reptéri „szófán” való alvás után: hát természetesen úgy, hogy mindene fájt.

A darab rendezője, Székely Kriszta egyébként az Instagramon már három nappal ezelőtt Torinóról/Torinóból posztolt, szóval úgy tűnik, ő közben kint várja, hogy megérkezzenek a színészei.

És ha már belenyúltunk Székely Kriszta instagramfiókjába, akkor nézzük meg egy általa készített fotó segítségével, hogy milyen a Reggia di Venaria, azaz a Torinón kívül található, ma múzeumként funkcionáló királyi palota egyik terme.