Ugyan már több helyen kezdenek lazulni a koronavírus miatt elrendelt szabályozások, az utóbbi két hónapban kétségtelenül kevesebb lehetőség volt a szórakozásra. Ezt a hullámot lovagolta meg egy flancos brit szvingerklub is, amit nem mellesleg Katalin hercegné egyik gyerekkori cimboranője, a 42 éves Emma Sayle vezet.

Úgy tűnt, hogy az erotikára éhes lakosság a kijárási tilalom miatt kevéssé vehette ki a részét az általuk kedvelt táncosnők előadásaiból, a Sayle által megálmodott Killer Kittens azonban az online térre is átvitte az orgiáit - írja a The Sun.

A szóban forgó klubban egyébként olyan hírességek is megfordultak, mint Kate Moss, Jason Statham vagy éppen Jude Law - talán ők is hozzájárultak végül ahhoz, hogy a Killer Kittens 320 ezer fontnyi, azaz több, mint 123 millió forintot érő mentőcsomagot kapjon a vírus idején. A lap forrásai szerint pedig nem mellesleg a karantén ideje alatt a társaság 160 ezer új elit taggal bővült, akiket mind szigorú vonzerővizsgálatnak vetettek alá, és titoktartási megállapodást is kötöttek velük.

A szórakozóhely alapítója, Emma Sayle egyébként két erotikus könyvet is írt már, amelyeket azzal a szlogennel hirdetnek, hogy a bennük foglalt partik még a Szürke ötven árnyalatának fülledt hangulatát is lekörözik.