Finale Ligure egy olyan hely északnyugat-Olaszország tengerpartján, ahonnan már rengetegszer volt szerencsém személyesen tudósítani a Velvet olvasóit, de most, amikor véletlenül történt is valami ebben a gyönyörű, de nem különösebben fontos városkában, persze pont nem voltam ott. Egy hírességgel találkoztam eddig itt életemben, Michelle Hunzikerrel, szintén gyakran megfordul a környéken Eva Herzigova, és most itt járt Roger Federer is, hogy felkeressen két kamaszlányt, akik az alábbi vírusvideó miatt lettek híresek Európa-szerte.

Carola és Vittoria nagyon szeretnek teniszezni, de a március-áprilisi karantén alatt erre nyilvánvalóan nem volt lehetőségük. Viszont az egymással szomszédos társasházakban lakó lányoknak eszébe jutott egy módszer, ahogy tudnak úgy teniszezni, hogy senkinek ne kelljen a házát elhagyni: felmentek a tetőre, és így az utca fölött lövöldözték át a labdát egyik háztetőről a másikra, majd vissza.

A két találékony lány ötlete annyira megtetszett az internetezőknek, hogy a videó olyan nagy népszerűségre tett szert, hogy a Svájcban élő Roger Federerig is eljutott. A 38 éves teniszcsillag vállalta, hogy meglepi a két lányt, és felment hozzájuk a tetőre, miközben a lányok úgy tudták, hogy csak a vírusvideójuk miatt interjúvolják meg őket. Aztán persze volt nagy meglepetés, amikor Federer kijött a függöny mögül, írja a The Sun, illetve mutatja a Corriere Della Sera alábbi videója, aminek egyetlen szépséghibája, hogy Federer azért nem puszta jófejségből ment el Fináléba a két lányhoz, hanem a reklámozásért: a videót a Barilla tésztamárka szponzorálja.