Angliában és a Nemzetközösség országaiban november elején emlékeznek meg az első világháborúban meghalt katonákról. Londonban november első vasárnapján koszorúzták meg a hősi halottak díszsíremlékét. A szertartáson a  királyi család és több politikus, például a miniszterelnök is jelen volt. Mindegyikük ruháján ott díszelgett a megemlékezés napjának motívuma, a tűzpiros pipacs. A jelenlévők többnyire konzervatív szabású, fekete ruhát öltöttek magára, de Kate Middletonnak sikerült egy kissé feltűnőbb darabot választania, amiben úgy nézett ki, mint egy huszárasszony. Mivel korábban már többször is írtunk huszárruhába öltöztetett modellekről / médiaszemélyiségről, jogosnak éreztük Kate Middleton szettjét is megmutatni önnek.

Ahogy láthatja a fenti galériánkból, az Amerikában élő Harry herceg és Meghan Markle nem látogatott haza a megemlékezésre, de az E! News szerint a házaspár nem feledkezett meg az évfordulóról: ők a Los Angeles-i temetőben rótták le tiszteletüket. Harry sajtóértesülések szerint ugyan kérte, hogy a nevében is koszorúzzanak, de ennek nem tettek eleget. Ezért választotta ezt a megoldást.

Itt még nem ért véget a királyi családról szóló hírösszefoglalónk, Lady Diana testvére, Charles Spencer eddig nem látott gyerekkori képet osztott meg magukról. A férfi nosztalgikus, régi titkokat leleplező hangulatában van az utóbbi napokban, ugyanis nemcsak ezzel a retró fényképpel örvendeztette meg Lady Diana rajongóit, egy 1995-ös, a hercegnével készült interjúról is meglepő dolgokat állított, amiről múlt héten mi is beszámoltunk. 

Ha még jobban el szeretne merülni Lady Diana életének kevésbé ismert részeibe, akkor jó hírünk van, november 15-én debütál a Netflixen a II. Erzsébet uralkodását feldolgozó Korona 4. évada, melynek egyik főszereplője Lady Di lesz.