08loubega

Kvíz: emlékszik még az ezredforduló egyslágeres európai előadóira?

2021.05.16. 16:31

Sosem bírjuk sokáig zenei kvízek nélkül. A legutóbb a '80-as évek európai előadóival nosztalgiáztunk, most azonban egy sokkal szűkebb periódus kerül sorra, az ezredforduló környéke, még pontosabban az 1999-es és a 2000-es év. Rengeteg olyan előadó szerzett ilyenkor egy-egy dallal hírnevet, akiknek későbbi munkásságára már csak a leglelkesebb rajongók figyeltek, de az alábbi kvízben szereplő 12 dal összeforrott ennek az igazán különleges időszaknak az emlékével – legalábbis azokban, akik jártak ekkor bulizni. (És hát az ezredforduló volt, úgyhogy ebben az időszakban elég sokan jártak bulizni.)

Nos, a kvízben egy-egy híres előadó nevét és dalának címét mutatjuk, a videóklipből kivágott képkockával együtt. A kérdésünk mindig ugyanaz: emlékszik ön, melyik országból származott az adott énekes vagy együttes? Tippelgesse végig, a megfejtéseknél aztán mutatjuk a klipeket a YouTube-ról, szóval amint megvan a végeredmény, indulhat a nosztalgiaparti!

12 zenei előadót mutatunk, aki az ezredforduló környékén ünnepelte karrierje csúcsát. Emlékszik még, melyikük melyik ország szülötte?

Sajnos nem sikerült :(
Kérjük próbálja meg újra.
Indulhat a kvíz »
Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Kvíz: emlékszik még az ezredforduló egyslágeres európai előadóira?

1999-2000-ben ezekre a dalokra bulizott egész Európa. Rémlenek még a dalok és hogy melyik előadó melyik országból származott?

45 · May 16, 2021 04:31pm Tovább a kommentekhez
Facebook Comments