Az amerikai popzene legnagyobb előadói jelenleg a '80-as éveket utánozzák mostanában főleg hangzásban, de sokszor külsőségekben is. Ide kattintva egy korábbi cikkünkben egy csomó példát lehet találni erre az egyáltalán nem új trendre, de azóta a cikk óta pl. Miley Cyrus is kiadott egy pár olyan dalt/klipet, ami ezt az igen karakteres évtizedet idézi.

De ha ennyire megy most ez a zenei világ, kíváncsiak vagyunk, hogy ön ismeri-e azokat az előadókat, akik ezt a stílust annak idején eredetileg népszerűvé tették. Ha ön a '80-as években vagy korábban született, többségükre emlékezhet is saját gyerek- vagy fiatal(abb)korából, hát íme legkarakteresebb európai előadók, akik a nagy hajak, erős sminkek és a válltömések korszakában lettek világhíresek egy (vagy több) máig emlékezetes dallal, köztük a címben is említett Sabrina (vagy teljes nevén Sabrina Salerno) Olaszországból és a Modern Talking Németországból.

Nosztalgiázzon zenei kvízkérdésekkel!

Sajnos nem sikerült :(
Kérjük próbálja meg újra.
Indulhat a kvíz »

Ha van kedve még egy retrókvízhez, nagyon ajánljuk ezt a reklámosat!

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Sabrinától a Modern Talkingig: íme egy kvíz a '80-as évek legemlékezetesebb európai előadóival

A legtöbbjük csak hazájában nem számít egyslágeres előadónak – ismeri őket, emlékszik még rájuk, legnagyobb slágerükre? Próbálja ki!

405 · Feb 14, 2021 12:03pm Tovább a kommentekhez
Facebook Comments