Wenceslas liechtensteini herceget néhány nappal ezelőtt egy dekoratív szőkeség társaságában kapták lencsevégre Londonban. A Daily Mail című brit napilap szerint ő a legújabb kiszemeltje a 47 éves királyi sarjnak. Talán ő lesz az igazi?

A lap szerint Wence herceg, ahogy a bulvársajtóban becézik, még mindig nem találta meg élete párját. Bár az élete során minden bizonnyal többször is lett volna alkalma megállapodni, erre máig nem került sor. A trónörökös korábban több modellel is randizott, köztük a brazil szépséggel, Adriana Limával. A Victoria's Secret angyalával három éven át alkottak egy párt a kétezres évek elején. A hercegnek azóta nem volt komoly kapcsolata a Daily Mail szerint. Más hírességekkel is jó kapcsolatot ápol, de az igazit nem találja. (Limát 2009-ben végül Marko Jarić kosárlabda-játékos vette feleségül.)

Wence hercegnek, aki apja után pénzügyi szakmában helyezkedett el, még a Sports Illustrated gyönyörű magyar modelljével, Palvin Barbarával is van közös képe. Csak úgy vonzza a hölgyeket a sármos herceg!

Wence Instagram-oldala egyébként privát, de amúgy sem szívesen beszél magánéletéről. Királyi esküvőkön gyakran vendégeskedik, és jótékonysági eseményekre is eljár, tehát tudna hol ismerkedni. Korábban Tom Cruise-zal és Katie Holmesszal bulizott együtt.

Azt nem tudni, hogy a fiatal szőkeség, akivel a napokban a londoni The Art of Wishes gálán látták együtt, elrabolta-e a királyi sarj szívét, mindenesetre a vörös szőnyegen jól mutattak együtt.

Egy másik eseményen ezzel a hölggyel mutatkozott:

Wenceslas Európa egyik legrégebbi nemesi családjába született. A Liechtenstein-házat több mint háromszáz évvel ezelőtt alapították. Jelenleg II. János Ádám a Liechtensteini Hercegség uralkodó fejedelme.