A királyi család egyik legnépszerűbb tagjának nem tetszik a milliárdosok űrversenye, szerinte ezeknek az embereknek inkább a környezetvédelemre kellene költeniük a pénzt ahelyett, hogy "elszöknek" a Földről.

Vilmos herceg azután mondta ezt, miután William Shatner kanadai színész nemrég űrrepülésre ment, és ezzel a Star Trek színésze lett a legidősebb asztronauta a maga 90 évével – írja a BBC.

via GIPHY

A világnak arra lenne szüksége, hogy a legnagyobb elmék a Föld megmentésén dolgozzanak ahelyett, hogy új helyet próbálnának keresni. A jövőbeli megoldásokon kellene gondolkodniuk!

– mondta többek között Cambridge hercege. William Shatner nem hagyta annyiban a kritikát és visszavágott a hercegnek az Entertainment Tonightnak adott interjújában.

Kedves angol fickó, aki egy napon Anglia királya lesz. Kedves, de nem értette meg az ötletet. Szeretném, ha megkapná ezt az üzenetet: ez csak egy bébilépés volt, hogy az összes szennyező iparágat, mint mondjuk az elektromos áramot előállító iparágat kitegyük a Földről. Megvan a technológia arra, hogy bázist alakítsunk ki 250-280 mérföldre a Földtől, és onnan küldjék le nekünk az energiát.

– nyilatkozta.