A korona című Netflixes sorozat 4. évadában lezajlott egy jelenet, melyben Károly kérésére Kamilla és az akkor már Károly jegyese, Diana hercegnő együtt ebédelnek. Most kiderült, valóban megtörtént-e ez a találkozó.

A film szerint Diana itt tudta meg, hogy Károly és Kamilla korábban együtt voltak, sőt a film állítása alapján az étteremben Fredként és Gladyként nevezték egymást. Az amerikai Cosmopolitan életrajzi könyveken keresztül derítette ki, mi az igazság ebből.

A sorozat így ábrázolja a szereplőket:

A lap szerint Károly herceg csak Diana eljegyzése után mondta meg, hogy ki volt az exe. Mivel köztudottan már szeretők voltak akkor is, amikor Diana bekerült a királyi családba, az életrajzi könyvek már itt rossz fényben tüntetik fel Károlyt.

A másik, hogy arra sincs bizonyíték, hogy Kamilla valóban elárulta ebéd közben a beceneveiket Dianának. Andrew Morton királyi életrajzíró szerint viszont az nem kétség, hogy Kamilla sokszor érdeklődött arról, mennyire szeretik egymást a jegyesek. Az író azt állítja, Kamilla például kifejezetten megkönnyebbült, amikor kiderült, hogy Diana hercegnő nem szeret vadászni, mivel Kamilla szerint a vadászat iránti szeretet volt a kulcs Károly szívéhez.