A nem amerikai világsztárok jelentős részét is lázban tartja a foci vb, hát, még ha a saját országuk is érdekelt benne. Az Anna Kurnyikova-Enrique Iglesias párosból például mindketten drukkolhatnak a csapataiknak, ami egyelőre kicsit kettészakította a családot. Kurnyikova ugyanis, mint az egyik híres menő orosz, természetesen a világbajnokságot rendező hazájának szurkol, míg a madridi születésű Igelesias értelemszerűen a spanyoloknak.

Ám december óta már nemcsak ketten élnek a közös háztartásukban, hanem ikerbabáik is vannak, és ebben az esetben nagy szerencse, hogy két gyerek van, így le tudják osztani egymás között, hogy ki, kivel nézze a meccset és drukkoljon. Legalábbis így tűnik az Instagramjaik alapján, ahova mindketten egymástól függetlenül egy-egy gyerekkel raktak ki fotót arról, hogy figyelemmel követik a meccseket.

Mondjuk valamiért látszólag egyikük sem nézte konkrétan a meccset. Iglesias talán, mint rádiót, oldalról hallgatta, mi történik a spanyol-portugálon:

#worldcup #spain #portugal

Enrique Iglesias (@enriqueiglesias) által megosztott bejegyzés,

Kurnyikova pedig háttal szurkolt a csapatának:

#Россия #worldcup2018 #GoRussia

🐾 Anna 🎈Аня (@annakournikova) által megosztott bejegyzés,

Azt viszont egyikük sem osztotta meg a világgal, hogy melyik gyereket nevelik spanyol drukkernek és melyiket orosznak, így csak remélni tudjuk, hogy  21. századi szülők lévén, a foci vb előtt megkérdezték Lucyt és Nicholast arról, hogy melyik csapatnak szeretnének szurkolni.