Eddig úgy tűnt, hogy Aleska pornós múltja, Baukó diktatúrája, na meg Bárdos András picsogása viszi el a műsot. És akkor jött Pákó. A mai Celeb vagyok összefoglalója gyakorlatilag csak róla fog szólni. Nem fogják elhinni, de nevettünk az adás alatt, ami Aurélió óta nem nagyon fordult elő.  A többiek elmehetnek a sunyiba, Pákó a maga egyszerűségével tud szórakoztató lenni.  

Sebestyén Balázsék már napok óta riogatták a egyre jobban unatkozó közönséget, hogy pénteken egy új lakó érkezik az afrikai susnyásba. Ma végre elérkezett a meglepi pillanata, aki nem volt más, mint Fekete Pákó. Vadon János csak úgy köszöntötte, hogy végre hazaérkezett. A didik ura olyan boldogan mesélte, hogy itt a dzsungelben minden az övé, hogy öröm volt nézni. 

Egy dobozban küldték be szegény Pákót a farkasok közé, aki leszögezte, hogy ő nem szimpatizál Baukó Évával, mert alkesz. Sebestyénék próbálták megvédeni az ex-valóvilágost, hogy már egy ideje nem ivott, de Pákó kötötte az ebet a karóhoz: “ aki alkoholista, az mindig alkoholista”. Végül bemászott egy jókora dobozba és elindult a tábor felé.

Fekete Pákón kívül még annyi történt, hogy a celebek megrendezték a Miss Afrika háziversenyt. Minden nő Tarzanra festette magát és bőrbe bújt. Hevesi Kriszta a bevonuláson, úgy galoppozott a zsűri elé , hogy mindenki egy emberként izgult, hogy helyén maradjon a szilikon. De nem történt baj, a műcickó az ugrándozás végéig kőkeményen pattogott fel és le. Egyébként Molnár Andi vitte el a címet. Meg kell hagyni, minden nőnek táncolni kéne, ha ilyen alak jár hozzá.

De a cickók se homályosították el Fekete Pákó érdemeit és szövegét. Azt nem tudni, hogy még holnapig is kitart-e a lelkesedés, de kíváncsian várjuk.

Ami még történt

  • Sebestyén Balázs szerint Puskás Peti egy beszívott Hök elnök. 
  • Aleska Diamondot megviccelte Bárdos András és Cooky, hogy horkol, de szexisen. Jó vicc.
  • Baukó Éva úgy kapkodta be a kukacokat a bátorságpróbán, mintha ropi lenne, Sebestyén Balázsék meg még mindig a pornó kártyát húzzák elő, ha Aleskáról van szó
  • A est mondata: „a majom a kecskére jön” – kérdezte Aleska félve, mikor meglátott egy makit a fán, Cooky pedig gyorsan lekapta a sárga fejkendőt, hátha az állatok banánnak nézik azt.
  • Pákó egyébként a megérkezése előtt lazán lekésett két johannesburgi gépet, mert éhes volt.