Összetörte már Uma Thurman, Courtney Love és Chelsea Handler szívét, de volt viszonya Renee Zellwegerrel, Naomi Campbellel és Cameron Diazzal is. Andre Balazs szálloda és étteremtulajdonost most épp az ausztrál énekesnővel hozták hírbe, kérdés, hogy Kylie Minogue jól átgondolta-e ezt a kapcsolatot.

Kedd este készült az a közös fotó a párról, amely most új hullámokat gerjsztett a celebviszonok bonyolult hálójának felszínén, írja a Daily Mail. A magyar származású Andre Balazs ugyanis nem csak arról híres a tengerentúlon, hogy elképesztő üzleti érzékkel építette fel szálloda- és étterembirodalmát, hanem arról is, hogy nagykanállal fogyasztja a híres és szép nőket.

Az 57 éves férfi, akinek vagyonát 300 millió fontra (113 milliárd forint) becsülik, a sztárvilág egyik legismertebb rosszfiúja, így nem biztos hogy a legjobb választás a 46 éves Minogue számára, akinek már Olivier Martinez csalfaságát is évekig tartott kiheverni. A francia színész ugyanis igazi kispályás Balazshoz képest.

A Budapesten született Andre Balazs már fiatalon nagyon jól választott feleséget, ugyanis a Ford Modelügynökség tulajdonosának lányát, Kate Fordot vette el. Miután saját üzletei is beindultak, rögtön rákapott a gazdag ÉS híres nőkre. Még nős volt, amikor 2003-ban összejött Uma Thurmannel, ám 2007-ben a pár végleg szakított.

Ezután jött az igazán akciódús időszak, melyben Renee Zellweger, Naomi Campbell, Sharon Stone és Cameron Diaz is képbe került, letudott egy igazán hangos és botrányos kapcsolatot Courtney Love-val is, hogy csak a valóban nagy neveket soroljuk. Nemrég szakított Chelsea Handler műsorvezetővel (aki nem mellesleg Jennifer Anniston legjobb bartánője), így valószínűleg épp nyitott egy új celebnőre.

Kedden a londoni Maison Assouline könyvesboltban, Valentino könyvdedikálásán a pár meglehetősen összeszokottnak látszott, majd a divattervező partijáról együtt, egymásba karolva távoztak Balazs londoni éttermébe a Chiltern Firehouse-ba. Ennyi természetesen pont elég ahhoz, hogy a viszonyukat találgassa mindenki, igaz, egyikük sem hajlandó nyilatkozni erről. Egy közeli forrás szerint csak barátok, írja a Daily Mail, és talán valóban ez lenne a legjobb hír az egy éve újra szingli Kylie Minogue esetében, aki 46 évesen, jó pár csalódással a háta mögött megérdemelne egy kiegyensúlyozott és boldog párkapcsolatot.