Puskás Petiről kiderült egy igazán fontos dolog: korábban egy ideig együtt volt Aleska Diamonddal, akivel annyira jól szétmentek, hogy az énekes végül soha nem is mondta ki neki, hogy vége. Ezt az egészet eddig soha nem vallották be, de most a kamerák előtt végre kibeszélték a dolgokat a Celeb vagyok, ments ki innenben. Aleska ismerőseinek tűnt fel először, hogy sok fotót tesznek ki közösen. Puskás így végre bevallotta, hogy amúgy neki pár hete van egy új nője, akibe nagyon szerelmes, csak erről elfelejtett szólni. „Volt is közünk egymáshoz, de ő is párkapcsolatban van, nálam is kialakulóban van valami, úgyhogy ez kettőnk között nem probléma” – mondta Aleska a riportszobában. Párkapcsolatnak nem tűnik a dolog, úgyhogy jelentsük ki azt, hogy Aleska Diamond és Puskás Peti dugipajtások voltak, amiből az énekes elég csendben lépett ki. Puskás Bárdos Andrásnak mondta el, hogy azért nem szakított vele, mert végülis soha nem is jártak. Sajnáljuk, pedig igazán szép álompár lettek volna, viszont Puskás Petit most kicsit féltjük, mivel mint kiderült, a nőjének sem mondta el, hogy egy olyan nővel fog forgatni a dzsungelben, akivel mellesleg összejártak néha.

Hevesi Kriszta szerint Baukó Évának pszichológusra lenne szüksége. Baukó rettenetesen kiakadt, miután leszarta az ágyát egy kecske, majd közölte a többiekkel, hogy ő ilyen punnyadt és unalmas társaságot még nem látott. Mivel a feladatait sem volt hajlandó elvégezni, az épp táborvezetőként üzemelő Aleska kitiltotta a táborból, és még vécére is csak az ő engedélyével mehetett vissza. „Nem baj, akkor odaszarok a dzsungelbe” - hőbörgött még kicsit Baukó. Végül visszafogadták, mert Bunyós Pityu szerint ilyen időben még a kutyát sem hagyja kint. Baukó annyira nem hatódott meg: „Telibefosom őket” – zárta le a sztorit.

Ez volt még

  • Cookyt és Hevesi Krisztinát sumózni küldték, ahol egy megtermett férfi jól megalázta őket.
  • Baukó Éva bokszleckéket kért Bunyós Pityutól, mert meg akarja verni Aleska Diamondot.
  • Bárdos András a műsor előtt nem is tudta, ki az az Aleska Diamond. Aha.
  • Újra megnézhettük, ahogy csatlakozik a társasághoz a minden műsort simán feldobó Fekete Pákó. Bárdos András arca mindent elárul, de igazából Baukó Éván, Bunyós Pityun és Cookyn kívül senki nem örült a dolognak.