Ahhoz képest, hogy egy bruttó négy hónapos románcról van szó, Jennifer Lawrence és Christ Martin kapcsolata mondhatni bonyolult. Először fel sem akarták egymást vállalni, de mégis lebuktak, hogy aztán gyorsan szakítsanak.

Vagy mégsem.

A People magazin, amely biztos forrásokra hivatkozva nemcsak a szakítás tényét, de azt is megírta, hogy a színésznő hagyta el Martint, most hasonlóan biztos forrásokat idézve tudatja a kedves érdeklődőkkel, hogy a pár mégis együtt van.

Október 27-én, vagyis aznap, hogy a szakítás hírét bennfentesek megerősítették, Lawrence szemtanúk szerint jó pár órát töltött a Coldplay frontemberének malibui házában. Ez persze önmagában még semmit nem jelent, hiszen akár a cuccait is összepakolhatta, ám három nappal később, múlt csütörtökön a színésznő újra felbukkant. (Jó, lehet hogy ottfelejtette a fogkeféjét.)

Pénteken ugyan külön ünnepelték a Halloweent: a színésznő barátnői társaságában bulizott önfeledten Justin Timberlake és Jessica Biel partiján, míg az énekes először Gwyneth Paltrow és gyerekei társaságában gyűjtött csokit, de azért később még beugrott partikázni Kate Hudsonhoz, hogy a bizarr feneket mutató Sara Fosterrel is lefotózhassák.

Szombatra mindketten kialudhatták magukat, mert Lawrence kocsiját már újra Martin házánál látták.

Ám a malibui kocsikázások mellett sokkal fontosabb, hogy egy párhoz közel álló személy állítja:

„Jennifer Lawrence és Chris Martin nagyon is együtt van.”

A forrás szerint az énekes teljesen odavan új barátnőjéért, akivel rendszeresen találkoznak.

Na de akkor most mi történt?

Lehet, hogy a színésznő bedurcizott kicsit azon, hogy Martin túl jó kapcsolatot ápol volt feleségével – aki egyébként látványosan örült a szakításnak, sőt, talán a felmelegített káposztán is álmodozott egy sort –, de végül a zenész sikeresen meggyőzte, hogy őt szereti, és kibékültek. Vagy, ami

sokkal valószínűbb,

hogy az egész szakítás balhé csak a PR gépezet terméke, amely igyekszik a lehető legnagyobb hírverést csapni az Az éhezők viadala: A kiválasztott első része körül.