Merthogy iszonyú kreatívan a Celeb vagyok ezervalahanyadik részében szépségversenyt rendeztek. A celebpasik dönthettek, hogy ki a legszebb celebnő. VV Éva annyira félt a vereségtől, hogy bimbómutogatásra adta a fejét, hátha így kettőnél több pontot kap. Egyedül Pákónak jött be csöcs, tőle érkezett csak maximális pont a művésznőnek. Puskás Peti viszont közönségesnek ítélte a produkciót úgy, hogy nem is olyan régen még egy ízig-vérig expornóst cipelt haza.

Baukó Éva minden próbálkozása ellenére utolsó helyen végzett, az akrobatikus Aleskával együtt. A második Nyertes Zsuzsa lett, aki azzal próbálta magát reklámozni, hogy jó az ágyban. A zsűri, Cooky vezetésével Molnár Andit választotta a legszebbnek. Ezt nyilván nem tudta lenyelni se az ex villalakó, se az ex pornós. Hadjáratot indítottak szegény Molnár ellen, mert szerintük álszerény és nem őszinte. A féltékenységüket idáig érezni. Baukó Éva képtelen volt feldolgozni, hogy senkit nem érdekelt a milliós melle. 

A szépségverseny veszteseinek büntije az volt, hogy Molnár Anditól kellett majdnem mindenért engedélyt kérni. A két ex pedig baromi okosan kifundálta, hogy na most aztán kiborítják a csendes Molnárt és negédesen fognak még a klotyóra is kikéredzkedni. Mondjuk ez elég magas labda, egy gonoszabb dzsungellakó simán mondhatta volna Baukónak, hogy nem engedi ki a budira, hadd szarja össze magát a dzsungel kellős közepén. 

Ami még történt:

  • Bárdos András megitta Afrika összes gilisztáját turmixolva és ezért a zseniális teljesítményért 9 csillag járt.
  •  Miután Bárdos megszerezte az esti vacsorát, őt küldték haza a nézők. Jajj.
  • Más nem volt.