Tovább folytatódik Zalatnay Sarolta harca ékszerei visszaszerzéséről. Mint azt korábban megírtuk, Zalatnay házába betörtek, onnan 4 millió forint értékű ékszert vittek el, ezek felkutatásában most Klapka György segít a sokat támadott énekesnőnek – írja a Blikk.

Klapka régóta jó barátom, még abból az időből, amikor Mary Zsuzsival léptem fel.

Zalatnay ezen kívül sokat nem akart elárulni arról, miként segít neki a Vámház körút doyenje, aki természetesen jól ismeri az ékszerészek világát. Az énekesnő szerint nemrég egy ismeretlen megkereste az ügyvédjét azzal, hogy szintén felajánlana 200 ezer forintot a nyomravezetőnek. Zalatnayt sokan támadták korábban, hogy miként volt neki ennyi értékes ékszere, de elmondta, ez az utóbbi ötven év termése, sok közülük ajándék, de édesanyja fontos darabjai is az ellopottak között voltak.

A biztosító amúgy nem akar fizetni, mivel bukóra volt állítva az ablak a betörés éjjelén, amikor amúgy Zalatnay, a lánya és a vizslájuk is otthon voltak, de egyikük sem érzékelt semmit (Zalatnay szerint elkábíthatták őket valami gázzal). Klapka nem sok jóval kecsegtet, szerint direkt olyan helyen adják majd el az ékszereket, ahol tudják, hogy lopott, vagy ami még rosszabb, beolvasztják őket.