188006035

10 éves lányát vitte vadászni, és a véres arcát posztolta

2014.11.12. 21:00

Az angolok egyik kedvenc tévése és egyben divattanácsadója, Susannah Constantine elég nagy port kavart azzal, hogy magával vitte egy vadászatra 10 éves lányát, és a programról képeket posztolt az Instagramra. A fotókon lánya büszkén szorongatja egy elejtett kacsa nyakát, aminek a vére szétkenődött az arcán. 

1415569956186 wps 1 Susannah Constantine s da
Fotó: instagram

Kitiltanák Dél-Afrikából a döglött állatokkal kérkedő vadásznőt

Hasonlóan nagy felháborodást keltettek a minnesotai Melissa Bachmann privát fotói is, aki egy dél-afrikai vadászat közben pózolt a kilőtt állatokkal.

Bár a képek már egy évesek, és azóta már törölték az Instagramról, a Daily Mail most kapta fel a sztorit. Constantine lánya puskával, és első igazi trófeájával is pózol, amitől az állatvédők majdnem szívrohamot kaptak. Az egyesület megkérdőjelezte az angol tévés anyai alkalmasságát, szerintük egyáltalán nem helyes, hogy arra neveli a gyerekeit, hogy állatokat hobbiból lőni jó. 

1415570420910 Image galleryImage Susannah Constantine s da
Fotó: instagram

Susannah Constantine, akinek egyébként sokáig közös műsora volt Nigella Lawson fojtogatós exének új nőjével, már gyerekkorától vadászik, és semmi kivetnivalót nem talál abban, hogy gyerekei folytassák a hagyományt. Ez ön szerint is rendben van, vadászni menő? Szavazzon!

Most akkor a vadászat ciki vagy sem?