Azok után, hogy kiderült, Huszárik Kata közreműködésével Kertész Mónika karaktere is visszatér a Barátok köztbe, nagyon kíváncsiak vagyunk arra, hogy a Velvet olvasói kiket szeretnének még viszontlátni a Mátyás kirány téren. A régi szereplőket túrtuk elő, köztük Imivel, Eszterrel és Katával, öt pontot adjon annak a szereplőnek, akiről még szívesen hallana a szappanoperában! 

Balassa Imre

Emlékeznek még egyáltalán Balassa Imrére? Kinizsi Ottó karaktere 1999–2010- ig volt képernyőn, annak idején még Novák Laci vette a szárnyai alá. Imi a szerepe szerint visszaköltözött szülőföldjére, Szerbiába, és már jó ideje nem tűnt fel. Kertész Mónika visszatérésével akár ő is megjelenhetne hirtelen, korábban ők már összejöttek egy kis időre, lehetne folytatni a kufircolást.

Berényi Kata

Berényi Kata, alias Juga Veronika 2004-ben száll ki a szappanoperából, a forgatókönyv szerint most Londonban él. Berényi András és Zsuzsa elsőszülött lánya is okozhatna újabb izgalmakat a sorozatban, ahogyan tette is évekkel ezelőtt, amikor mindenkit beetett azzal, hogy terhes Kertész Gézától. 

Harmathy Emma

Nem kevésbé érdekes szereplő Harmathy Emma, Berényi András házasságon kívül született lánya, akit Marenec Fruzsina alakított. Emma ugyanis beleszeretett Illés Juli volt férjébe, a nála jóval idősebb Alexba, ám a pasi lapátra tette, a kapcsolat miatt ráadásul még ki is tört a botrány a Mátyás király téren. A karakter most Nizzában él és tengerbiológiát tanul, de igazán visszanézhetne végre Budapestre. 

Hoffer Eszter

A produkció egyik legjobb nője minden kétséget kizáróan Hoffer Eszter volt, akit Konta Barbara alakított. Sajnos a művezető Hoffer József lánya 2003-ban volt legutóbb képernyőn, és minimális esély van arra, hogy Konta Barbara valaha is vissszatérjen a szappanoperába. De azért reménykedni és drukkolni lehet. 

Hoffer Mihály

De akár Hoffer Mihály is visszaköltözhetne a Mátyás király térre, nem? Megformálójához, Halász Gábor nevéhez fűződik a magyar televíziózás történetének első meleg csókja. A szappanopera jelenlegi homoszexuális karaktere, Tóbiás úgyis facér, összejöhetnének és élhetnének boldogan. 

Mátyás Tilda

Hoffer Eszter mellett Mátyás Tilda volt még a férfiak kedvence, és most teljesen lényegtelen, hogy melyik Tildáról beszélünk, Erdélyi Tímeáról vagy Szabó Erikáról. Vili bá' unokája viszont 2009-ben elhúzott Erikkel Szegedre és azóta ott élnek, a karakter eddig mindössze egyszer nézett vissza a volt baráti társasághoz. 

Temesvári Noémi

Tildához hasonlóan megosztott szerepe volt Temesvári Noéminak is: őt először Csifó Dorina, majd Gonda Kata játszotta. (Ha valaki nem emlékezne rá, a lány Novák Laci volt feleségének, Dr. Ferenczi Orsolyának a lánya.) Noémi a történet szerint most Amerikában tanul, 2009-ben szívódott fel teljesen, de nem lepődnénk meg, ha visszaírnák a sorozatba, hiszen a legutóbbi hírek szerint Csifó Dorina megélhetési problémákkal küzd