A Celeb vagyok, ments ki innen! negyedik évadának egyik legfontosabb pillanata volt, amikor kiderült, hogy Aleska Diamond és Puskás Peti hónapokig dugipajtási viszonyban voltak.

A helyzetet tovább bonyolította, hogy az énekesnek van egy Angéla nevű barátnője, akinek természetesen fogalma sem volt az egészről, ráadásul Aleskával is elfelejtette közölni, hogy ennek a viszonynak most vége. Ezennel mindenkit megnyugtatunk, Puskás Peti klasszikus férfimódszerekkel lágyította meg választottja szívét. „Most úgy érzem, hogy jól jöttem ki ebből a problémából. Nem gondoltam, hogy egy tévéműsorban fogom élni a szerelmi életemet, de ezt gyorsan fel kellett adnom. Amikor már volt rá lehetőség, felhívtam, és azt mondta, hogy most nagyon boldog, de majd még beszéljünk, mert van egy-két szava ehhez. A módszereimben nem tudok újdonságot mutatni, virág és vacsora, és csak ezt tudom tanácsolni a világ szerelmeseinek és hibázó férfijainak, ha ilyen helyzetbe kerülnek egy dzsungelben” – adott bármikor használható tanácsokat a Biebers frontembere.

Puskás egyébként nem akart erről a kamerák előtt beszélni, de mint kiderült, ő sem számított rá, hogy mekkora szívás lesz a dzsungelreality. “Annyira rossz volt ott, hogy úgy éreztem, hogy ki kell mondanom ezeket.

Nem lehet elképzelni, mennyire szar ott.

Ott vagy egy dzsungelben vadidegen emberekkel, nem eszel, nem iszol, nem bulizol, nem kommunikálsz a világgal, csak bent üldögélsz. Olyan, mint egy szanatórium, az első négy napban szerintem elvonási tüneteket is produkáltunk.”