Két újabb nő lépett a nyilvánosság elé azzal, hogy Bill Cosby megerőszakolta őket – velük együtt most már öten állítják ugyanezt. Janice Dickinson után  Louisa Moritz arról vallott, hogy Cosby orális szexre kényszerítette, aohnny Carson's Tonight Show-ban való szereplése után, 1971-ben. Bekopogtatott az öltözője ajtaján, gratulált, és azt mondta, gondoskodni fog arról, hogy nagy sztár legyen. Aztán elővette a péniszét, és a színésznő arcába nyomta – nyilatkozta a TMZ-nek a színésznő. Rajta kívül több nő is hasonlókról vallotta a napokban.

Therese Serignese, egy floridai nő azt nyilatkozta, hogy tinédzserként találkozott a tévésztárral egy Las Vegas-i bolt előtt. Állítólag Cosby megkérdezte tőle, szeretné-e látni a showt. Órákkal később pirulákat kínált neki Bill Cosby, amiket bevett, majd használták a testét. Hetekig ott maradt a hotelszobában, végül pánikol,hogy terhes, majd kapott 10 000 dollárt (2 458 400 Ft), hogy menjen el, és maradjon csöndben. 2005-ben előállt már a történetével, amikor egy másik nő is Bill Cosby ellen vallott, de akkor peren kívül megegyeztek – még csak tanúként sem hallgatták ki a floridai nőt.

Lou Ferrigno feleségével, Carlával állítólag úgy erőszakoskodott Bill Cosby, hogy a saját házában a felesége is otthon volt. A férfi több italt is felajánlott neki, de nem fogadta el, majd a szobában megtámadta, és megütötte, majd ráfeküdt.