Dóri és Laci kapcsolata már el is érkezett az első drámához, Laci közölte a nővel, hogy kurva és undorító, Dóri pedig azzal magyarázta az egészet, hogy a férfi egója nem bírta benyelni, hogy nem volt köztük semmi. Igazából volt, de ez most mindegy, mindenesetre többé hivatalosan nem állnak szóba egymással. Dennis természetesen azt gyanítja, hogy Dóri tényleg prostituáltként keres pénzt civilben, és az csak biztosabbá teszi az ügyet, hogy a nő nem tagadta. (Az igazsághoz hozzá tartozik, hogy Dóri képe tényleg fent van pár escortoldalon, de azok természetsen egytől egyig kamuhirdetések.)

Mellesleg szabályokat kapott a játék: Lilu szuperképességeket osztott a játékosoknak. Ezeket lehet ajándékozni is majd. Innentől fogva Fanninak lehetősége lesz egy egész napos szépségkúrát igénybe venni, Edinának lesz két percnyi telefonideje, Reni bezárhat valakit hat órára a szaunába, Maci kaphat egy romantikus éjszakát bárkivel egy külső helyszínen, Dani elveheti valakinek a védettségét egyszer, Zsuzsa kaphat tanácsokat egy régi VV-játékostól, Vikcsu szavazategyenlőség esetén választhat, hogy ki megy párbajozni, Dennis kap egy szoláriumot, Dóri egy alkalommal találkozhat egy kint ismerősével, Ádám kapott egy védettséget jelentő kendőt, Dávid kapott 20000 villakrajcárt, Laci pedig elveheti bárkinek a kiváltságát. Lilu szerint ez nagyon értékes stratégiákat vet fel, de erős a gyanú, hogy a játékosok kevesek lesznek ehhez a bonyolult feladathoz.

Ez volt még:

  • Dennis nagyon kiakadt rajta, amiért aktuális szerelme, Fanni kötelességből Ádám mellett alszik. Mivel mindketten jó részegek voltak szombat este, össze is vesztek, aminek az lett a vége, hogy Fanni szerint Dennis rohadjon meg.

 

  • „Az a baj, hogy itt senki nem akar kúrni. Aki akar kúrni, az meg...” – fejtette ki a világgal kapcsolatos problémáit Dennis.
  • Az új beköltöző Zsuzsa nagyon belekezdett a realityzésbe, úgy 16 kamerák előtt töltött óra után már meg is engedte, hogy Dávid szanaszét taperolja. Zsuzsa egyébként azért ment be a villába, hogy biztos jövőt teremtsen a fiának, eddig jól halad.
  • Szerdán valaki kiesik a játékból.