VV Fanni pöcke beindult, VV Maci Vikcsuval vigasztalódott

2014.11.29. 23:28

Hamar kiderült, hogy VV Fanninak nem fog menni a szűzpöcök életmód, és ezt ismételten  be is bizonyította az egyik esti bulin. Villabeli férjének, Macinak elmondta, három pasi is tetszik neki, és ugyan nem szerelmes, de hát vezeti a pöcke. A masszázsbajnoknak persze nem tetszett, hogy ideiglenes nejének a "farkak körül jár az agya" és emiatt össze is balhéztak. A kissé ittas Fanni természetesen az este előrehaladtával a tettek mezejére lépett, csőrözött egyet Ádámmal a vécében, Dórival is egymás szájára tapadtak, Dennisre pedig a nyugiban mászott rá. Később elújságolta, hogy a fiú benyúlt a bugyijába és nem sokon múlt, hogy komolyabb dolog is történjen. 

Persze Macit sem kell félteni, egy kis duzzogás és pampogás után úgy döntött, Vikcsuval vonul el majd a nyugiba egy kellemes masszázzsal egyebekötött kis lelkizésre. Részletek a hajtás után!

Maci természetesen nem zárta ki annak a lehetőségét, hogy szexszel koronázzák majd meg az éjszakát, hiszen ő vonzónak tartja Vikcsut. A lány persze sejtette, hogy mire készül lakótársa, de hát ő nem olyan, aki két hét után ilyet művel, különben sem tetszik neki Maci, ha lehetne, akkor inkább Robinnal vagy Denisszel menne szobára. Maci persze próbálkozott, de nem járt sikerrel, Vikcsu az utolsó pillanatban szépen elhajtotta.

Ez történt még:

- A nézők szavazatai szerint Edina és Laci között igazi villaszerelem alakulhat ki, és az esti buli alapján van is benne valami. Amikor éppen nem táncoltak, ülve turbékoltak, és Laci figyelmesen elfordította a fejét, amikor a sok pia miatt böffentenie kellett. 

- Robinnak, mint utolsó beköltözőnek fel kellett térképzeni a villa kapcsolati rendszerét, és ehhez segítséget is kérhetett. Választása Danira esett, aki szépen lerajzolta a klikkeket. Ahogy arra számítani lehetett, nem mindenki értett egyet a tablóval. Fanni szerint egy hét és Robin is rájön majd, hogy mi a helyzet, Reni pedig két csoportra osztotta a lakókat, a vakokra és a tisztánlátókra. Ugye egyértelmű, hogy ő melyik csoportba tartozik. 

- Holnap, azaz vasárnap lesz a VV7 első kiválasztása. 

A tabló
A tabló
Fotó: Velvet