Még a prosti múlttal rendelkező Charlotte is később tette szét a lábait Simonnak, mint Fanni Dennisnek - igaz, csak egy nappal. Összeszedtük a VV-történelem szériáinak legelső aktusait és még a videókat is előtúrtuk. 

VV1

Oki-Irén

Egy hónappal a kezdés után, 2002 októberében, a rivális csatornán futó Big Brother-ben Renato és Évi már rég túl voltak mindenen, amikor a VV producerének, Árpa Attilának leesett a tantusz, hogy sürgősen kell szex a villába. Maya Gold pornósznínésznő soron kívül költözött be a játékosok mellé, és bár orális viszonyba keveredett az akkor még szinte ismeretlen Majkával, konkrét dugás nem történt köztük. Novemberre nyilvánvaló lett, hogy nem válogatták össze jól a női szereplőket, és egyik se fogja széttenni a lábát a kamerák előtt, úgyhogy az RTL Klub újabb cselhez folyamodott: kerítettek Okinak egy olyan asszonyt, aki felajánlotta szexuális szolgáltatásait. Konkrétan egy prostit. Kapott is rendesen, bár messze nem ez volt a valóságshow-történelmének legesztétikusabb szexjelenete. 

VV2

Sziszi-Péter

A második szériában már figyeltek a szerkesztők arra, hogy olyan lányok is bekerüljenek a műsorba, akik nem tettek szüzességi fogadalmat. Bár leszbikus maszatolásokban sem volt hiány, az első dugás Sziszi és Péter nevéhez fűződik, akik a produkció ideje alatt több alkalommal is egymásnak estek. Kapcsolatuk szerelmen alapult, úgyhogy nem nyers szexet, hanem szeretkezést láthattak a nézők a képernyő előtt. 

VV3 

Szilvi-Frenki

A Való világ harmadik szériájában sem bízták a véletlenre a szexet, úgyhogy beköltöztettek egy expornóst. Nagy meglepetésre mégsem Pandora volt az, aki szétkefélte valakivel a villát, hanem Szilvi és Frenki. Ők egy párként jelentkeztek a műsorba, de látványosan nem szerették egymást már a beköltözéskor sem. A szexhez viszont nem kellett sok idő, még egy hónapig sem bírták. 

VV4

Jerzy-Gigi

A VV4-ben jó hosszú idő, négy hónap kellett ahhoz, hogy meglegyen az első aktus. Gigi és Jerzy eleinte csak tapogatóztak, de pár nap múlva biztossá vált, hogy ezek ketten rendesen szexelnek. Túl sokszor nem estek egymásnak, míg a villában voltak, és azt is csak takaró alatt, de a bőrcsattogás hangja felejthetetlenné vált. 

VV5 

Veronika-Cristofel

A Való világ ötödik szériája 2011 szeptemberében kezdődött, ehhez képest nem telt el egy egész hónap és egymásnak esett Veronika és Cristofel. Bár az exvillalakóknak lehetősége lett volna arra, hogy a nyugiszobát használják, ők a játékostársak mellett dugták össze, amijük van. 

VV6 

Simon-Charlotte

Nem gatyázott sokat Simon sem a tavalyi szériában: a hipszterfiú a tizedik adásra jutott be a prostimúlttal rendelkező Charlotte bugyijába. Miközben pedig a paplan fel-alá mozgott, a többi villalaló pofátlanul ki-be járkált a hálószobában, hogy megbizonyosodjanak arról, tényleg akció van.