Novemberben is elterjedt pár pletyka, amiket nehéz bizonyítani, mert a szereplőik sosem szólalnak meg, de persze ettől függetlenül, vagy pont ezért egészen izgalmasak is.

1. Jennifer Garner hisztizik Jennifer Lopez miatt

Jennifer Lopez mostanában többször is előszeretettel emlékezett vissza arra, hogy milyen csodálatos volt az az időszak, mikor még Ben Affleckkel kavart. Azzal a Ben Affleckkel, aki most Jennifer Garner férje.

A Contactmusic pedig azt írja, hogy egy jól értesült, ellenben meg nem nevezett forrás úgy tudja, hogy Garnernek már nagyon elege van abból, hogy Lopez nem fogja be a száját, és hogy minden egyes interjúban szóba hozza, hogy Affleck volt az első igaz szerelme.

Illetve Lopez a most megjelent könyvében – aminek tökre nem mellékesen Igaz szerelem a címe –, szintén azt ecseteli, hogy milyen durván összetört a szíve, amiatt, hogy nem sokkal az esküvő előtt szakítottak a színésszel.

Ben Affleck amúgy a szakítás után pár hónappal jött össze Jennifer Garnerrel, akivel össze is házasodtak, és már három gyerekük született.

2. Amber Heard és Johnny Depp az alkohol miatt szakíthat

Legalábbis azok után, hogy Johnny Depp nemrég vélhetően részegen, de az biztos, hogy erősen furcsa állapotban beszélt egy díjátadó színpadán, elterjedt a pletyka, hogy menyasszonya, Amber Heard ennek nem örült annyira.

Egy meg nem nevezett forrás szerint Heard azt mondta, hogy Depp ezzel hülyét csinált nemcsak magából, de Heardből is.

Na de a pletyka nem csak arra irányul, hogy Heardnek emiatt elege lett a pasijából, hanem arra is, hogy Deppnek problémái lehetnek az alkohollal. A NY Daily News elő is kapart egy korábbi interjút, amiben a színész arról beszélt, hogy már 18 hónapja nem ivott, de hogy egyébként mindig is nagyon jóban volt az alkohollal, néha túlságosan is jól.

Depp egyébként 2010-ben ismerte meg Amber Heard-öt, és jó pár hónapig kétségbeesetten rohangált utána, míg a nő be nem adta a derekát. Depp ismerősei ezután pedig amiatt aggódtak, hogy Amber Heard túlságosan is visszafogja majd az addig nagyon bulizós Deppet.

3. Újabb Kardashian-West gyerek

De ami még a fenti csodás pletykáknál is fontosabb lehet, az a folyamatos találgatás, hogy akkor most Jennifer Aniston Kim Kardashian terhes-e. A celebnő és rapper pasijának ismerősei állandóan tudni vélik, hogy ezek ketten ismét gyereket akarnak. És főleg a májusi esküvő óta legalább havonta egyszer előkerül egy olyan fotó, amin azt próbálják bebizonyítani, hogy Kardashian nem csak sokat evett, hanem terheshasa van.

Mondjuk lehet valami ebben a pletykában, hisz simán lehet, hogy azért akart örökbefogadni egy kislányt, mert az állítólagos terhessége miatt épp megszállták a hormonok a mindenét.