Nagy szerencse, hogy – a hírek szerint – jól fut a TV2 falemelős-éneklős-szavazós műsora, a Rising Star, így ugyanis sok-sok néző előtt csinált komplett hülyét magából (megint) az egyik zsűritag, Feke Pál.  A színész ugyanis azt találta mondani egy félvér (Magyarországon született) énekesről, Várhegyi Lucas Palmiráról mondta azt, hogy ő nem egy magyar ember, aztán Kerényi Miklós Gábor közbeszólt, Feke javított is rögtön, de azóta sem győz magyarázkodni miatta.

Kedden például személyesen is találkozott a fiatal énekesnővel, és mint kiderült, a Váhegyi nem vette magára a zsűritag megjegyzését, átjött neki, hogy mit szeretett volna mondani, így nem bántódott meg, írja a  Blikk. Bochkor Gábort viszont kiborította Feke megjegyzése, őrjöngve pattant fel a tévé elől. Erről a MusicFM műsorában beszélt.

„Ekkora rasszizmust én még az életben nem hallottam. Feke meglátta, hogy színes bőrű a lány, tehát nem magyar ember. Egy színes bőrű nem lehet magyar ember! Ez hihetetlen! Több mint felháborító! (...) Milyen együgyű gondolkodás" – így Bochkor, aki hozzáfűzte: szerinte Fekének nincs helye a tévében. 

Feke a Blikknek azt is megjegyezte, nem sejtette, hogy ebből botrány lesz, a kialakult helyzet sokkolta. „Amit pedig Bochkor Gábor mondott... Nos, azt megalázónak érzem. Elutasítom a rasszizmust, szándékosan sosem bántanék senkit."