Még egy hónap sem telt el a beköltözés óta, máris elkezdődött a csajok amortizálódása a Való világ 7-ben. Látványos hízásról még nem beszélhetünk, de slamposodásról már igen, a lányoknak nem csak a környezete kaotikus, de magukra is egyre kevesebbet figyelnek. Persze kivétel akad, de mi lesz itt félidőben? Szavazzon 5 ponttal arra a nőre, aki ön szerint a legtöbbet változott a novemberi beköltözés óta!

VV Dóri

VV Dóri feje ékes példa arra, miért ne drogozzunk, igyunk és/vagy plasztikáztassunk. A beköltözésnél a smink még összetartotta valahogy a playmate arcberendezését, ám azóta gyakran szörnyülködünk azon, amit látunk. A villalakó arca teljesen fel van püffedve, erre amúgy a nézők is megjegyzéseket tettek a RTL Klub honlapján. A nőiességnek meg a nyomait se tudjuk felfedezni, az aktmodell egy-egy buli alkalmával felkap magára valami miniruhát, de amúgy a szabadidő és a sapka  le se szakad róla. 

VV Edina

Mi az egyik legkevesebb változást Edinán tapasztaltuk, ami azért lehet, mert az erdélyi lány nem az ékes külsejével hívta fel magára a figyelmet, hanem az ékes tájszólásával. Bár a smink az ő esetében vagy elmarad vagy csak nagyon minimális, ez nem okoz akkora hiányérzetet, mint mondjuk Dórinál, az viszont elég feltűnő, hogy a haja csimbókokban lóg. Mintha nem mosna hajat vagy nem fésülködne. 

VV Fanni

Fannika rettentően sokat ad a külsejére, messze ő a legigényesebb nő a bentlakók közül. Slamposodásnak még csak a nyomát sem fedeztük fel, a haját vagy plusz tupírral dobja fel vagy kivasalja, és mindig sminkel. Ez egyébként Dennisnek is köszönhető, maga Fannika vallotta be ugyanis, hogy tetszeni akar a fiúnak, ezért foglalkozik annyit a külsejével. 

VV Reni

Könyörgünk, valaki tanítsa meg ezt a lányt sminkelni! Csak úgy virult Reni a beköltözésnél, de annak az időnek vége, most úgy néz ki, mint bármelyik rosszul kifestett szomszédcsaj. A játékos általában a pirosító helyét nézi be az arcán, de a szemeit is képes úgy kifesteni, hogy úgy tűnjön, azok rosszul állnak. 

VV Vikcsu

Vikcsu is egy tök helyes duci lány volt, amikor megismertük, ehhez képest most egy depressziós duci lány benyomását kelti, aki már beletörődött abba, hogy nem tud lefogyni. Mintha az sem érdekelné, melyik ruhadarab áll neki jól és melyik nem. Általában sajnos mellélő, úgyhogy vele meg egy stylist foglakozhatna nagyon gyorsan. A hajával ő sem törődik, lófarokba fogja, pedig azt se mondhatja, hogy nincsen erre ideje. 

VV Zsuzsa

Zsuzsa változása a legszembetűnőbb, rajta látszik a legjobban, hogy egy fodrász és egy sminkes csodákat tud művelni. Ebből a szempontból ő szinte azonnal elhagyta magát, egyik pillanatról a másik pillanatra csodálkoztunk rá, hogy a sápadt, színtelen bőrű lány ugyanaz, mint az a műsorvezető, aki utoljára költözött be a villába.