A Daily Mail végre összeszedte, hogy mi kell ahhoz, hogy úgy nézzünk ki, mint a Victoria's Secret angyalai. Vagy legalábbis kigyűjtötték, hogy ők mit esznek és hogyan sportolnak. Kezdetnek ez se rossz. A férfiaknak a következőkben elég csak a képeket nézniük, a női olvasóink pedig irigykedhetnek, meg összerakhatják a következő januári diétát Candice Swanapoel után szabadon. 

Na, először is, állítólag nem csak a géneken múlik a modellalkat. Jó, persze sokat számít a diéta és az edzés, de nem árt, ha egy hasonló testtel indítunk, mint Alessandra Ambrosio. Abból már könnyebb dolgozni. A modell egyébként két gyerek után néz ki így. 

Ambrosio minden nap beiktat legalább egy edzést. A modell számára nagyon fontos az egyensúly, és hogy keverje a sportágakat. Mint majdnem minden VS angyal, jógázik, balettozik és súlyzózik. A reggelt gyümölcsökkel, tojással, muffinnal és kávéval kezdi, mandulatejjel. Estére pedig csirke jár salátával. 

Candice Swanepoel is hasonló életmódot követ, mint Ambrosio. De Swanepoel azt nyilatkozta, hogy igazából ő bármit megehet, nem lesz száz kilós. Szóval akkor mégis kellenek azok a modelles gének. Ugye-ugye.

Amellett, hogy szerencsés alkata van, többféle edzéstervet követ. Bokszol az erős karokért, jógázik a hajlékonyságért és balettozik az egyensúly miatt. És közben így néz ki. 

Behati Prinsloo már 2009-től angyal. Ha nem lenne ismerős a neve, ő Adam Levine felesége és baromi jő nő. Prinsloo a pilatest szereti a leginkább. Már kiskora óta sportol, hogy tökéletesen mutasson rajta a bikini. 

Nos, összefoglalva, ha olyan alakot szeretne, mint a Victoria's Secret modelleké, szerezzen jó géneket, kövessen proteindús diétát és eddzen minél többet, minél változatosabban. Ha mindezeket megteszi, egyszer még lehet ilyen teste (+1 Taylor Swift).