VV Edinát úgy megujjazták, hogy elszaladt

2014.12.08. 22:56

Két igazán fontos dolog történt a Való Világ 7 hétfői adásában, a kettőt leginkább az köti össze, hogy ennél többet valószínűleg még nem káromkodtak magyar készítésű tévéműsorban. Először is Edina tökrészegen összejött a még tökrészegebb Lacival, másrészt a párbajról visszatérő Zsuzsa rekord mennyiségű kurvaanyázást kapott. Ezeket alább találhatja összefoglalva.

Edina valami egészen érthetelten módon elkezdett saját bevallása szerint vonzódni Lacihoz. Ez azért különös, mert a férfi a játék elején a lehető legnagyobb paraszt volt a lánnyal. Elmondása szerint tudatosan távolodni akar tőle. “Azon leszek, hogy eltávolodjak tőle, mert nem leszek holmi rongy” - mondta a lány, aztán pár perccel később csókolóztak. “Olyan férfias volt, hogy úgy nagyon” - büszklélkedett az erdélyi lány később. “Én már nem bírom. - Akkor fogd meg én is neked” - zajlott a párbeszéd. A sztorit úgy jellemezte Laci, hogy kijött a latin szerelem. Ami itt következett, az a realityk történetének egyik legszürreálsiabb jelenete: egy kis kézimunka után Edina kimenekült a szobából sikoltozva, és közölte, hogy ő nem akar a villában lenni, és kicsit mindenki hagyja békén, mert ők nem csináltak semmit. Pedig de. „De nem basztam bazmeg” – tette helyre a dolgokat Edina. Kicsit sajnáljuk Lacit, mert jól láthatóan nem sikerült befejezni a kezes projektet sem. „Ki a gecit érdekel, hogy baszol vagy nem baszol?” – foglalta össze az addig csendben lévő Dóri, tovább építve ezzel ezt a nagyszerű adást.

A lakók nem bírták méltósággal viselni, hogy Zsuzsa tért vissza a párbajról: Dani örömében sírt, Reni dühében káromkodott, Fanni pedig dolgokat vágott a földhöz. „Ki foglak csinálni te büdös kurva, innen úgy fogsz takarodni, mint a kurva picsa" – fenyegetőzött Fanni, hozzátéve, hogy Zsuzsa fogja be a pofáját. Tökre nem lehet jó most Zsuzsaként élni a villában.

Kommentálná? A Facebookon tegye!