Mióta robbant a hír, hogy Tatár Csilla felmondott a TV2-nél és a köztévéhez igazol, Kárász Róbert folyamatosan zrikálja a műsorvezetőt. A maihoz képest azonban tegnap még teljesen visszafogott volt beszólásával. Csütörtökre úgy fest, elszabadult a pokol a Mokka stúdiójában. A bomba akkor robbant, amikor Kárász felkonferálta az asztrológus vendéget, aki karácsonyi ajándékötleteket akart adni, ám még mielőtt bárki más megszólalhatott volna, máris bevitt egy jobbegyenest műsorvezetőtársa magánéletét firtató kérdésivel. Miszerint ha Tatár Csilla új pasija mondjuk Kos, akkor vajon mit vegyen neki ajándékba? 

Valószínűleg a Blikk ma cikkére célzott, melyben a lapnak egy szexuálpszichológus azt fejtegeti, hogy mivel Tatár sutba dobja eddigi életét, már csak egy gyors házasság és baba hiányzik. A cikkben szó esik Tatár Csilla új párjáról is. 

Tatár Csilla szeme mintha villámokat szórt volna: 

Igazán korrekt kolléga vagy, köszönöm. Csak ezt az egyet kértem, hogy ne beszéljünk róla. 

Kárász azonban nem állt le, és tovább zrikálta, mire rihegve-röhögve, de egyre idegesebben már komolyabbra váltotta a hangnemet: 

Most komolyan, hagyd már abba!

– mondta, majd hozzátette: 

várom, hogy soha többet ne dolgozzak veled!

A TV2 sem kíméli munkatársát, aki tizenkét év után int búcsút munkahelyének. A fikázó videót ők maguk töltötték fel a műsor honlapjára.

Mi lesz még itt...

A műsorvezető az adás után reagált a mádiában megjelent találgatásokra, bár sokat így sem árult el. A Facebook oldalán ezt írta rajongóinak: 

Sziasztok! Eddig nem tettem de, most úgy érzem, hogy az elmúlt napok híreit nekem is kommentálnom kell, hátha így választ kap mindenki a találgatásokra. Nagyon szép munkával és küzdelmekkel teli12 évet töltöttem el a TV2-nél. Büszke vagyok rá, hogy itt dolgozhattam, gyakornokként, riporterként, szerkesztőként és most már műsorvezetőként is. Gyakorlatilag tényleg itt nőttem fel... De eljön a pillanat, amikor váltani kell. A váltás pedig nem könnyű, még akkor sem, ha ez a saját döntésed okán történik meg. Nagyon nehezen élem meg, hogy egyes sajtóorgánumok számháborút vívnak a fejem felett. Én úgy gondolom, hogy a TV2 és a köztem lévő szerződés tartalma csak kettőnkre tartozik, hiszen senki más nem érintett benne, se másik személy, se másik vállalat. A szerződés esetleges következményeit a TV2-re vagy akár rám nézve nekünk, vagyis a csatornának és nekem kell vállalnunk. Én pedig őszintén remélem, hogy Ti továbbra is olyan szeretettel fogadtok majd engem a közmédia csatornáin, mint eddig a kereskedelmi adón és kérek mindenkit, hogy az adventi időszakot ne rontsuk el felesleges találgatásokkal. Most már tudjátok és készüljetek a 3. gyertya meggyújtására.  Köszönöm!