Egészen visszafogottan próbálta leállítani új pasiját emlegető műsorvezető-társát a TV2-től 12 év után távozó Tatár Csilla a Mokka csütörtöki élő adásában, de a vita Kárász és Tatár között nem ért véget a képernyőn – a Blikk szerint a reklám alatt is folytatódott, és nem is akárhogy. 

Mindig is gyűlöltem veled dolgozni! Remélem, hogy itt fogsz megrohadni, és még tíz év múlva is itt leszel ebben a székben.

  – a Blikk információi szerint ezeket a szavakat használta feldúltságában az egyébként visszafogott műsorvezető, de azért persze őt is megkérdezték a történtekről. „Vannak olyan helyzetek, amikor az ember kicsit érzékenyebben reagál, ez most az elmúlt napok eseményei miatt minden bizonnyal ilyen volt. Robi mindig szeretett csipkelődni, de az elmúlt néhány napban ez túlment a vicc határain, de műsorvezetőként törekszem arra, hogy a nézők a feszültségből ne vegyenek észre semmit. A magánéletnek nincs helye a kamerák előtt" – mondta a lapnak Tatár Csilla, és nem cáfolta, hogy veszekedtek a szünetben.

Persze Kárászt is megkérdezték, ő azt felelte, nem szeretné kommentálni a történteket, de fontosnak tartja elmondani, nagyon szeretett és szeret Tatárral dolgozni, csak hát ő ilyen, és bevált dolog náluk, hogy zrikálják egymást. De ez is csak a szeretet jele. Aha.