A helyzet, ugye, az, hogy az erdélyi lány és VV Laci többször is egy paplan alá kerültek, aminek egyszer az lett a vége, hogy Edina az ujjazás után elszaladt, a legutóbbinál meg nem tudni pontosan, mi történt, de mintha matatás lett volna ismét. Ez a sztori folytatódott a Való világ 7 szombati adásában, méghozzá azzal, hogy Laci elmesélte Zsuzsának, gáznak tartja, hogy Edina csak részegen jófej vele, amúgy meg beszólogat, mire Zsuzsa azért megpróbálta felvilágosítani, ez azért lehet, mert – most figyeljenek, bréking jön – Edina kedveli. Laci azzal reagált, hogy dehát ő nem úgy tekint rá nőként, és amúgy is, már az elején is közölte:

Ő nem lesz semmi jónak az elrontója.

Aztán persze Zsuzsa ezt Edinának is visszamondta, aki meg rendesen el is szomorodott ettől. „Megtévesztett a Laci, ő sehogy sem érez irántam. Én tényleg őszintén gondoltam, hogy tetszik" – vallota meg a kamerának Edina, később egy beszélgetés közben még azt is megjegyezte, rosszulesett neki ez az egész, haragszik Lacira. Aztán ezt persze neki is megmondta, valahogy úgy, hogy de márpedig nem egy csicska, Laci meg azzal jött, amivel eddig is: semmi jónak nem elrontója, de nőként nem akar tőle semmit. A sztorinak itt még nem lett vége, mert a feszkózás nem múlt el, úgyhogy a nyugiszobában kötöttek ki, két fővel kibővülve, mintha kellett volna mediátor. Miután lepacsizták, hogy részegen többször ilyet nem csinálnak, és Edina kérdésére Laci elmondta, nem látja szépnek őt részegen, Laci még azt is megjegyezte az edélyi lánynak, hogy az első csókot nagyon élvezte vele, mert milyen tüzes volt. Értik, ugye? Akkor jó, legalább önök.

Ez történt még

  • Vasárnap kiválasztás, a nézők Renit küldenék
  • Dóri a szuperképességét felhasználva (azért élhetett vele, mert elhuyt a nagymamája) kapott egy órát az édesanyjával , aki egy kutyát is vitt magával, meg az időközben elhunyt nagymama fényképét, amit a mama egy hónappal a halála előtt csináltatott.
  • A munkahét megviseli a villalakókat, de ennél is jobban kivannak attól, hogy nincs kávéjuk
  • Keveslik a pénzüket, kocsmáznának is, ezért transzparenseket is gyártottak és tiltakoztak, Fannika nagyon élvezte a színezgetést, mert ő ilyen kreatív lélek
  • 12 pontnyi követelésük volt, a Főnök eleinte mindet elvetette, de végül több pontban megegyeztek. Így kompromisszumot kötöttek egyebek mellett az adó és a fizetés kérdésében is.
  • Az RTL Klub honlapjára közben felkerült kitakarás nélkül is a (pénteki adásban leadott) videó, amin VV Dennis pucér seggel teszi magáévá VV Fannit, íme: