Már a VV6-ban összezárt észlényekeknek köszönhetően is tucatnyi aranyköpésnek lehettünk fül- és szemtanúi, és amikor már azt hittük, ennél nincs lejjebb, a hetedik szériával bebizonyosodott, hogy de. A VV7 a zagyva bölcseletek és ostoba beszólások tárháza, na de mit is várjon az ember egy olyan szériától, ahol a legeszesebbnek kikiáltott játékosnak sincs fogalma arról, mi az a genitália? Na de nézzük meg szép sorjában, ki milyen bölcsességgel és nyelvújítással írta be magát a VV-történelembe!

Edina: 

Az erdélyi lány jóvoltából új kifejezéssel lettünk gazdagabbak, Edina elmagyarázta, mit is jelent a kalóriamentes nő: "Azért te eszel, nem vagy kalóriamentes nő" - fordult Dórihoz.

Amikor pedig Dávid búcsúleveléből kiderült, hogy rögtön az első nap letaperolta Edinát a paplan alatt, ennyit fűzött a történtekhez: "Szexuálisan megegyeztek".

Később az is kiderült, hogy nem él apáca életmódot, ezt pedig a következőképp tudatta cigizés közben: "Én nem vagyok sem szent, sem szentfazék, sem egy erkölcsi bizonyítvány".

És jöjjön tőle a legcukibb mondat, ami minden megmagyaráz: "Én értem, hogy miről beszélek". 

Ez a lényeg, nem? 

Fanni: 

Fanni szellemi képességeiről azt kell mondanunk, hogy legalább szép. Ő a szimpátiaszavazás kifejezést újította meg: "Pont empátiaszavazás előtt!" - hanzott el a szájából. 

A hastáncos szerint egyébként Edina papírzacskós csaj, ami a következőt jelenti: "A papírzacskós csaj meg csávó olyan, akiknél papírzacskót húznál a fejére, de a teste jó. Szóval vágsz két lyukat a szermének, meg egyet, hogy kapjon azért oxigént."

Fanninak Reniről is megvan a véleménye: "Nekem nagyon szimpatikus, nagyon kedvelem és úgy gondolom, hogy egy modalitással rendelkezünk, talán ugyanaz a szemünk, csak kicsit okosabb, mint én".

És azt tudják, Fannika miért visel az alváshoz is szemüveget? Íme a magyarázat: "Azért alszom szemüvegben, mert nem akarom levenni, mert úgy érzem, hogy ha szemüvegben vagyok, akkor jobban látok, és mert csúnyának érzem magam szemüveg nélkül, ha nincs rajtam smink."

Értik, ugye. 

Zsuzsa:

Zsuzsa egyébként műsorvezetőként dolgozik, amiben az a szerencse, hogy csak olvasnia kell és nem kérdeznek tőle mindenféle hülyeséget, például azt, hogy mit jelent a Veni, vidi, vici. Szerint ugyanis a mondat angolul van (very, very, you, you) és magyarul annyit tesz, hogy "A lét a tét".  

Dani: 

Végezetül a legokosabbnak vélt versenyző, akit Dennis kérdezett meg, mi az a genitália, mert neki fingja nincsen róla. "A genitáliák, azok ilyen bőrön lévő elváltozások" – válaszolta Dani, az értelmiségi joghallgató.

– In memoriam Éden Hotel 2