A műsorvezetőnő új választottja egy mobil iparágban dolgozó csúcsmenedzser, írja a Bors.  A válófélben lévő Tatár Csilla már el is árulta férjének, hogy van valakije.

Az, hogy Tatár Csillának új pasija van, már egy ideje nem titok, többek közt Kárász Róberttel vívott verbális csatározásai miatt. A Bors utánajárt a férfi kilétének.

„Mindenki tudja, hogy egy befolyásos férfi Csilla új szerelme – erősítették meg az újságnak televíziósok. „Jóképű, a pályája csúcsán van, egy ismert mobil világmárka hazai képviselője, ezért nemzetközi kapcsolatokkal, és persze elég jó egzisztenciával büszkélkedhet. Szóval tehetős üzletember, aki éppen válófélben van nejétől, két gyermekük van."

„Nem akarom letagadni, hogy valóban van kialakulóban köztünk valami, olyannyira, hogy már Gábornak is elmondtam. Úgy éreztem, így tisztességes, ha én mondom el neki. Sok sikert kívánt, ami nagyon jól esett, hiszen én is drukkolok a boldogságáért, de a magánéletem ezen részéről nem szeretnék többet elárulni" - mondta a lap megkeresésére Tatár Csilla.