A villalakók  azt a feladatot kapták, hogy miután párokba rendeződtek, készítsenek egymásról szexi fotókat. Fanni Ádámot, Dóri Robint, Edina Macit, Zsu Lacit, Reni pedig Dennis-t választotta ki partneréül, így a páratlanul maradt Dani lett a fotós. Csodálatos és őrjítően szexi képeket készített, amik közül egyértelműen Edináé és Macié lett a legjobb, de ha ide kattint, ön is eldöntheti, sőt, szavazhat is a képekre.

Reni és Dennis között is csak úgy szikrázott az erotika:

Fontos események még:

  • Maci szerint, ha Reni kimegy a villából, ő félember marad nélküle.
  • Maci azt állította, tud szellemet idézni, és ezt meg is mutatta a többieknek. Ez úgy nézett ki, hogy a koromsötét szobában a villalakók egymás kezét fogták, Maci pedig percekig szaggatottan vette a levegőt, miközben a leggagyibb horrortörténetek stílusában arról beszélt, hogy a a szobában három széken ül három szellem, amikről Edina rögtön felismerte, hogy azok az ő elhunyt rokonai. A villalakóknak még másnap sem igazán sikerült túltenniük magukat a spirituális élményen.
  • Fanni és Dennis összevesztek, aztán a takaró alatt kibékültek. Az aktusra vonatkozóan hosszas értekezést folytattak, amiről Dennis költőien fogalmazta meg a lényeget: „Te befekszel a szoliba 10 percre, én meg 5 perc után kikapcsolom.”